Nejnovější recenze ze sekce Umyvadla
Nevím, že by se u nás jiná pedikérní vanička prodávala.
- mělké umyvadlo, všechna voda stříká ven
Umyvadlo vybrala žena pro moderní tvar. Umyvadlo je však mělké a všechna voda stříká ven. Pro mytí absolutně nevhodné. Nedoporučuji a časem ho uritě vyměním.
kvalitní zboží
- PRAKTICKÉ
POHODLNÉ PRAKTICKÉ
ok
Umyvadlo jsem vybral protože přesně odpovídá tvarem a provedením mým představám a perfektně zapadlo do vybavení koupelny.
Umyvadlo 55 x 42 cm Jika CUBITO s otvorem pro baterii uprostřed,, 8.1042.2.000.104.1
Radim
Přidáno: 4. března 2012
(naposledy upraveno 4. března 2012)
- vzhled
- Neni dobre, je proste male ! Rekonstruoval jsem koupelnu a zvolil tohle Cubito. Je sice 55 x 42 cm, ale vnitrni rozmer je 45x25x11,5 cm coz je opravdu malo.Staci si oplachnout ruce nebo vycistit zuby a voda je proste vsude. Mrzi me to , ale umyvadlo musim vymenit.
Design neni vsechno, praxe je prednejsi, nemam co vic dodat.
- kompaktni umyvatko za rozumnou cenu
- neni
hledali jsme kompatkni umyvtko na zachod, toto na svymi rozmery plne vyhovuje, je i dostatecne hluboke.
- Elegantní design a EasyPLUS (má více výrobců)
Prozatím si nemohu na nic stěžovat. Umyvadlo se hezky čístí, ale to se více ukáže až při dlouhodobějším užívání. Umyvadlo jsme vybrali kvůli jednotnému designu s vanou, která je pro Gustavsberg vyrobená v česku.
Štíhlý design, vhodný do malé koupelny
- Výrobek vzhledu jaký jsem hledal
Po dlouhém hledání jsem objevil na stránkách WellMall umyvadlo jaké jsem si představoval,snad se bude dobře používat po montáži,která dosud neproběhla.Pro vzhled mohu doporučit
- ideální velikost, vhodná hloubka
vše v pořádku, to co jsem objednala jsem již znala před nákupem, výběr byl tedy jednoznačný
Umyvadlo které jsem potřeboval...
- Pěkný design za dobrou cenu!
- Nedělá se ve variantě s baterií vlevo.
Pěkné umývatko za dobrou cenu.
- DOBŘE VYPADÁ, MOŽNOST DODĚLÁNÍ SKŘÍNKY POD UMYV.
- NENÍ TAK HLUBOKÉ
ZATÍM JSME NEINSTALOVALI, JE MOC PĚKNÉ
- malé, praktické
- žádné proti nemá
na toalety perfektní umývátko, které vřele doporučuji
Produkt jsem si vybrala, protože se mi líbí.
Zkušenosti zatím nemám, protože jej teprve budeme instalovat.
- Pěkné a velké umyvadlo s pěkný designem.
- ..Bohužel ho vidím stále jen na obrázku, po 14 dnech od objednávky na něj čekám
- Velikost
Snad nejmenší umyvadlo.
Se zbožím jsem byla spokojená a především komunikace s obchodem byla perfektní