Nejnovější recenze ze sekce Umyvadla
Zeptejte se mne za rok. Zatím jsem stačil zkontrolovat, zda výrobek nemá kazy a poškození.
Zakoupené umyvadlo je pěkné, kvalitní, jen moje chyba, neuvědomila jsem si, že proti umyvadlu, které jsme měli, je toto sice také šíře 50 cm, ale je hodně "zakulacené" a tím je jeho plocha daleko menší
Zboží jsem instaloval sám, skříňka je kvalitní vč. umyvadla.
Doplnil jsem malý průtokový el ohřívač , který se vešel do skříňky. Do skříňky se vejde také balení 4ks toaletního papíru a láhev čističe na wc.
- výrobek splnil očekávání
- zvednutý okraj umyvadla
- šikovné rozměry - malé ale funkční
- zbytečný plastový postříbřený lem odtoku přepadu (naštěstí se dá vyndat)
pro naši toaletu naprosto perfektní
Přesně takové umyvadlo jsem chtěl.
- Krasne umyvadlo za super cenu. Opravdu pouzito designove koupelne a na jednicku. Doporucuji.0
Dobrá cena
- kvalitní
Pěkné, moderní umyvadlo. Vyhovující hloubka i celková velikost. Bála jsem se, že bude malé, ale není. Je opravdu moc pěkné. Na umyvadlové skříňce nezabere tolik místa, takže máte více odkládacího prostoru. Celkově je toto umyvadlo nadčasové. Dodalo koupelně úplně jiný ráz .
- Na živo Vyzerajú presne ako na obrázku z webu.
- Je úzké
- rychlá dodávka
- kvalitně zabaleno
- splnil požadavky
- MALÝ ROZMĚR
Umyvadlo je tenký keramický střep, zničí ho i pád malého kelímku s krémem. Kupovala jsem z nouze, máme v koupelně 2 a tedy jsem sháněla stejný typ.
- hezké umyvadlo, na obrázku vypadají boční stěny uvnitř šikmější než ve skutečnosti jsou
- Spokojenost